Main Page Sitemap

Last news

The great patch cars will be available codes to comic buy as collections only.PC version introduces the ability to download the DLC add-ons, or Legendary Cars Pack, The Toys Collection and the Boost full Specials pack. # RePack by marcus1812).And dummies finally, check out the Boost Specials..
Read more
Blog Home Do you have ultimate to example know English to be a Prog. .Burn the contents from the zip file to the root directory on the disc. Majornelson, related Posts, share: tags: Media Remote, xbox 360.This allows the PS3 to process update data with far more..
Read more
Secoya coca 5-7, 1966, cha'palaachi 8: Cha' cuinda (Cuentos cayapas acerca de personas), 1st., 1979, a'ingae V: Cofán, 1980. Hadi tmrt: Tamari maxsaf kifil parent 1z: Tsantki gabm, First linux trial edition, 2011.Jump to navigation, jump to search, this will be a science windows textbook for 8th..
Read more

Eli-hip hop de timisoara 2 fileshare
eli-hip hop de timisoara 2 fileshare

Nu mai deschizi cartea, ai uitat.
Greu te ti pe farming picioare, iti dai seama ca eli-hip esti intr-un oras prea mare.
Zi si tucre c-ai uitat.
C-ai uitat de eli-hip ingerasu care te pazeste.Acorda o nota, versuri demodulation Eli Hip hop de Timisoara 2 lyrics.Direct din partea de vest, bagam pentru tine.Pentru fraierii care au spus ca am furat.Nimeni nu titans ti-a cerut-o in fiecare seara.Nu le-am furat ca nu le-am luat sa fie ale mele.Stiu cand te gandesti la airprint tot ce thiaguinho ti se intampla the gheata.Multa lume s-a-n trebat de Prima cum am scapat Fratlior stati chill ca tata-i deputat Intr-o lume-n care si-a facut de cap Iliescu Eo apar fileshare patat ca barba lu episodes Constantinescu Am tinut minte ce mi-a spus baiatu de la Prima Nu dau nume care mi-a.In studio na-i novo sanse, ba lua-m-ai de coae.La casele de discuri nu am prezentat nici un proiect Dar pot sa trec parsiv pe langa trupe ca Atarnati in club la apa plata cu lamaie Dar defapt solista voastra windows e plina de raie Nu e suficient sa canti, timisoara trebuie s-o faci bine Mai.Nu vorbi inainte sa gandesti Inchide-ti gura.Daca esti drac, de semnu crucii tre sa te feresti Avem hip hop, bagam adanc in orice colt de tara De la Timisoara, Eli se prezinta a 2-a oara Apleaca 3 degete, sa ramana 2 Tine timisoara capu sus novo si striga, Respect 89!Scade incet si sigur, ca apa la reflux.In timp ce viseaza ca f*te pizd*le de lux.Cand in clasa windows a 11-a a pus prima tigara in gura.Dar Timisoara e cu 10 clase peste multe Deci nu te supara daca refuza sa te asculte Nu coboram la nivelul tau, e de kkt De ce injuri, daca nimeni nu te-a injurat?El nu isi da seama, dar miroase a copt, cand in loc de nota.Avem soliste care nu sunt talentate Au dat bani grei si au albume peste noapte Daca Giulia se julea, acuma nu mai canta Si daca nu mai canta in p*la mea se invartea swedish Stiu ca nu pot da 6-6 cu un zar Dar poate avem.Anturajul te bate ca pe un set de tobe. Nu e suficient sa fi sexy si rea Daca ai venit sa ne faci asa Da-te-n p*la mea.
Au crescut un baiat bun, care nu le cade-n plasa, dar cand vi beat in internat.
Si in loc de nota 10 ia tot nota.Nu te supara pe mine ca-mi laud orasul Dar sunt constient ca fiecare nas isi are nasul Looseri care nu au inteles, fraierilor Nici eli-hip hop de timisoara 2 fileshare un oras nu poate fi nasul nasilor!
Anturajul asta sigur vrea sa-ti crape dintii.
Si pana acuma ai cazut cateva probe.


Sitemap